Bookhaul Rotterdam

Vorige week vrijdag ben ik met Maud een dagje weg geweest. Ik had namelijk nog een treinkaart van de Albert Heijn liggen en die was maar tot 14 januari geldig. We besloten om naar Rotterdam te gaan.

Ik had besloten dat ik in Rotterdam Adidas Superstar schoenen wilde gaan kopen. Na ongeveer 5 sneakerwinkels vonden we eindelijk een winkel die ze in mijn maat had. Bijna nergens hadden ze maat 36. Maar goed, de eerste aankoop was dus binnen.

Ik had mezelf voor deze dag wel echt een budget geven en wonder boven wonder heb ik me daaraan kunnen houden. Sterker nog, ik zat ver onder mijn budget! That’s a first.

We besloten, tip van Jill, om te gaan lunchen bij the Tea Lab. Ik was hier een paar jaar geleden ook al een keer met Jill geweest. En het is een erg leuke plek om lekker te lunchen en thee te drinken. De theesmaken die ze hebben zijn ook niet zo standaard en dat maakt de ervaring extra leuk. 

Natuurlijk kon een bezoek aan boekhandel Donner niet ontbreken. Hier kocht ik 2 boeken die ik al een tijdje op mijn to-buy lijstje had staan.

Het eerste boek wat ik pakte en wilde kopen was
‘The hate u give’ van Angie Thomas. Ik heb zo ontzettend veel dingen over dit boek gehoord en ben heel erg benieuwd hoe ik dit boek ga vinden. Ik lees eigenlijk bijna alleen maar fantasy en sci-fi young adult boeken dus dit is wel weer een keer iets heel anders!

Ook kocht ik ‘The language of thorns’ van Leigh Bardugo. Als fan van de Grisha-wereld mag dit boek natuurlijk niet ontbreken in mijn boekenkast. In dit boek kunnen we de legendes van de Grisha-wereld lezen.

Als laatste brachten we een bezoekje aan de Markthal. Ook dit was een ontzettend leuke ervaring. Wat hebben ze daar leuke, lekkere en bijzondere dingetjes zeg!

 

One comment on “Bookhaul Rotterdam

  1. Rotterdam is altijd een feestje om te bezoeken! Mocht je houden van strips/manga/graphic novels, dichtbij de Donner zit de Yendor (richting de Markthal lopen en bij de eerste kruising meteen naar rechts) en die heeft echt een grote collectie! 🙂 En mooie boeken heb je gekocht! The Hate U Give is echt heel goed en Language of Thorns hoop ik ook zeker te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *