Augustus wrap-up

Augustus, en daarmee ook de zomervakantie, is weer voorbij! Ik heb niet heel erg veel gelezen in de zomervakantie maar toch heb ik 3 boeken uit gekregen!

wrapup augustus

MarkedIk begon deze maand met het lezen van Marked van P.C. & Kristin Cast. Dit was een re-read want dit had ik een aantal jaar terug al eens gelezen!

Toen echter in het Nederlands.

Doordat ik dit boek al eens gelezen had was het voor mij soms lastig om me te concentreren op het verhaal, omdat ik al wist wat er zou gaan gebeuren. Toch blijft dit een leuke serie!

 

Toen begon ik in A Court of Mist and Fury van Sarah J. Maas. Ik keek er niet acotarheel erg naar uit om dit boek te gaan lezen, het eerste deel vond ik namelijk niet zo goed en heb ik met veel moeite uitgekregen. Op aanraden van mijn lieve nichtje besloot ik toch om ACOTAR een kans te geven. Helaas heb ik het boek na zo’n 100 bladzijdes weer weg moeten leggen. Ik kwam er echt niet doorheen en ik had zelfs geen zin meer om het boek überhaupt nog op te pakken. Ik heb A Court of Thorns and Roses en A Court of Mist and Fury dan ook verkocht. Misschien dat ik ooit nog wel een poging doe om ze te lezen.

Shiver

Nadat ik A Court of Mist and Fury had weggelegd zat ik even in een kleine leesdip. Toch besloot ik om Shiver van Maggie Stiefvater te gaan lezen. Ik houd erg veel van de boeken van Maggie Stiefvater en kon dan ook niet wachten om dit boek te lezen!

En zoals ik al had verwacht vond ik het een erg goed boek!

 

Als laatste las ik deze maand een boek van Nederlandse bodem, Dragan Duma - Zij Die Hoort
namelijk
Zij Die Hoort. Het eerste deel in de Drägan Duma trilogie van Patty van Delft. Dit boek lag al sinds april in mijn boekenkast te wachten om gelezen te worden.

Ik vond dit echt een erg goed boek en kan niet wachten om de volgende delen te gaan lezen!

 

 

Wat hebben jullie de afgelopen maand gelezen? Let me know in the comments!

Dikke kus,

Demi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *