Bookhaul mei 2016

Ja, ja, ik weet het. Juni is alweer een ruime week bezig. Maar ik wilde alsnog heel graag een bookhaul doen. bookhaul mei 2016

En ja ik heb wederom meer boeken gekocht dan ik me had voorgenomen. Ik
had me voorgenomen om deze maand geen boeken te kopen en om aan mijn TBR te beginnen. Helaas… Nouja helaas voor mijn portemonnee in ieder geval.

Deze maand kocht ik als eerste Cress en Winter van the Lunar Chronicles van Marissa Meyer, en Outlander van Diana Gabaldon.

Ik ben op het moment in Cress bezig en so far I’m not disappointed! Verwacht binnenkort dus een recensie van dit boek!

winter

Ook kocht ik alvast Winter, het laatste deel van the Lunar Chronicles. Dit omdat ik dan zo snel mogelijk dit deel kan gaan lezen als ik Cress uit heb!

 

outlander
Daarnaast besloot ik Outlander te bestellen. Nadat ik het eerste seizoen van de serie had gezien op Netflix was ik zwaar verliefd
geworden op Jamie en moest ik dit boek gewoon gaan lezen. Ik ben al wel begonnen in het boek maar heb hem helaas nog niet uit kunnen lezen door een leesdip.
soldier 2Een aantal dagen later zag ik dat Soldier uit was gekomen. Dit is het derde deel van de Talon Saga, geschreven door Julie Kagawa. Toen dit boek binnen kwam ben ik meteen begonnen met lezen want de andere delen waren zó goed! Helaas wist dit boek niet aan mijn verwachtingen te doen. Lees hier waarom ik teleurgesteld werd.

A court of thorns and roses
Nadat ik deze vier boeken had gekocht nam ik me voor om echt géén boeken
meer te kopen deze maand. Maar toen verkocht Mariëlle a coua court of mist and furyrt of thorns and roses & a court of mist and fury. En nadat ik ontzettend veel goede dingen had gehoord over deze boeken wilde ik ze toch wel heel erg graag hebben. Dus besloot ik om ze te kopen!

Dit was mijn bookhaul in de maand mei! In juni wil ik toch proberen om geen nieuwe boeken te kopen en mijn to read stapel maar eens een beetje weg te werken!

En heb jij deze maand nieuwe boeken gekocht? Welke boeken waren dit? Let me know in the comments!

x Demi

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *