Review: Tweedehands vleugels

Titel: Tweedehands vleugels (Vleugels trilogie #1)
Auteur: Vanessa Gerrits
Aantal pagina’s: 350
Editie:
Paperback, ISBN: 9789462661783 
Uitgever:
Dutch Venture Publishing
Rating:
4/5

Max heeft nieuwe vleugels nodig. En als Kraai – een wezen dat deels mens, deels monster en deels machine is – kan dat alleen maar door ze te stelen van een ander gevleugeld wezen. Een Beschermengtweedehands vleugelsel bijvoorbeeld. Iemand zoals Lucy.

Lucy verliest alles met haar vleugels: haar vrijheid, haar carrière en mogelijk zelfs de ziel van haar Bestemmeling. Maar één veer blijkt genoeg om haar leven terug in handen te krijgen … Elk met een verborgen agenda, sluiten de Engel en de Kraai een ongewone alliantie. Er staan levens, harten en vleugels op het spel. Maar wat win je als je verliest? En is het het waard?

 

Dit boek had ik een tijdje terug gekocht bij het YA Summer Event bij boekhandel van Piere.

Normaal gesproken ben ik niet zo van de engelen maar dit boek sprak me gelijk aan. Vandaar dat ik het ook kocht, en ja ook wel een beetje omdat ik hem graag wilde laten signeren.

Het verhaal heeft me aangenaam verrast! Hier en daar deed me een beetje aan Twilight denken (love triangle anyone?) maar ik vond dit niet storend. Iedereen die mij goed kent weet dat ik echt helemaal niks met Twilight heb namelijk.

Ik vond het idee van de kraaien erg leuk, ik heb nog niet eerder zoiets gelezen. De kraaien zijn precies het tegenovergestelde van de engelen.

Vanessa heeft een leuke, vlotte schrijfstijl en ik had het boek dan ook al snel uit! Ik vind dit boek zeker een aanrader! Ik ben ook heel erg benieuwd naar tweedehands vleugelshet volgende deel.

Heb jij dit boek al gelezen? Wat vond je ervan? Let me know in the comments!

Dikke kus,

Demi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *