Review: Winter

Titel: Winter (Lunar Chronicles #4)
Auteur:
Marissa Meyer
Aantal pagina’s:
823
Editie:
Paperback, ISBN: 9780141340241
Uitgever:
Puffin Books
Rating:
5/5

Winter is admired for her grace, kindness and beauty, despite the scars on herwinter-2 face. She’s said to be even more breath taking than her stepmother, Queen Levana…

When Winter develops feelings for the handsome palace guard, Jacin, she fears the evil Queen will crush their romance before it has a chance to begin.

But there are stirrings against the Queen across the land. Together with the cyborg mechanic, Cinder, and her allies, Winter might even find the power to launch a revolution and win a war that’s been raging for far too long.

Can Cinder, Scarlet, Cress and Winter claim their happily-ever-afters by defeating Levana once and for all?

Oh wat ben ik toch gek op deze serie! En ik moet eerlijk bekennen dat ik het lezen van dit laatste deel toch wel een hele tijd uitgesteld heb. Ik wilde gewoon niet dat er een einde zou komen aan deze fantastische serie!

Na lang wikken en wegen besloot ik om toch maar dit laatste boek van the Lunar Chronicles te gaan lezen. Want ondanks dat ik niet wilde dat de serie zou ophouden, was ik toch ook wel erg benieuwd naar Winter.

En ik was niet teleurgesteld! Ik had een moeilijk begin met dit boek, vooral omdat het zo’n dik boek is en ik net begonnen was met mijn nieuwe opleiding. Ik kwam er niet lekker in en heb zelfs een paar keer overwogen om het boek even weg te leggen!

Maar toen ik eenmaal in het verhaal zat kon ik het niet meer wegleggen! Marissa Meyer heeft echt een fantastisch einde van deze prachtige serie geschreven. Het verhaal bleef spannend tot het einde. En geef toe, na al deze ellende 4 boeken lang gun je de personages ook gewoon een happy ever after!

Ik vind dat Meyer het personage Winter erg goed geschreven heeft. Het was leuk om eindelijk meer over haar te weten te komen. Ook was het erg leuk om te lezen hoe de relatie tussen Winter en de rest van de groep zich ontwikkeld.

Nog steeds ben ik niet helemaal toe aan afscheid nemen van deze geweldige personages!

Heb jij ook wel eens van die personages waarvan je eigenlijk geen afscheid wil nemen?

Dikke kus,

Demi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *