Zilveren Vleugels – Vanessa Gerrits

Titel: Zilveren Vleugels (Vleugels trilogie #2)
Auteur: Vanessa Gerrits
Aantal pagina’s: 335
Editie: Paperback, ISBN: 9789492585004
Rating: 3.5/5

Een jaar nadat Max Lucy’s vleugels stal (en Lucy Max’ hart stal) is hij  vastberadener dan ooit om haar vleugels terug te geven. Dankzij een mechanisch prototype van angellicumzilver zullen de Engel en de Kraai eindelijk samen kunnen vliegen.

Maar Lucy’s gedwongen huwelijk met beschermengel J.J. en de rol die Max ongewild speelt in een machtsspelletje tussen de Tribalkraaien staan hun gevleugelde liefdesgeluk in de weg. Wanneer een oude bekende zich opwerpt als onverwachte nieuwe vijand, staan Lucy en Max recht in het kruisvuur van zijn wraaklust.

Wat keek ik ontzettend uit naar dit boek! Ik was zo excited om het verhaal van Max en Lucy verder te kunnen lezen. Tweedehands Vleugels vond ik echt een geweldig boek, en mijn verwachtingen voor dit tweede deel waren dan ook erg hoog.

En helaas heeft dit boek de verwachtingen niet helemaal waar gemaakt. Zoals je hier boven kunt zien heb ik het boek 3.5 sterren gegeven. Het boek begon heel fijn met een korte terugblik naar wat er een jaar eerder gebeurd was. Dit vond ik fijn omdat het toch alweer bijna een jaar geleden is dat ik het eerste deel gelezen heb.

Daarna zat ik helemaal klaar voor het nieuwe verhaal. En dit viel een beetje tegen. Het is absoluut geen slecht verhaal hoor! Zeker niet, maar ik had er denk ik gewoon té veel van verwacht. Ik vond het boek met vlagen soms bijna saai worden. Tot de laatste hoofdstukken, hier gebeurde van alles en deze hoofdstukken waren erg spannend. Die hoofdstukken maken dat ik toch niet kan wachten om het volgende, laatste deel van deze trilogie te gaan lezen.

Ik ben nog steeds een fan van de karakters Max en Lucy en hoop echt dat die twee eindelijk zorgeloos kunnen gaan vliegen samen en samen gelukkig kunnen zijn.

Heb jij wel eens een boek gelezen waar je hoge verwachtingen van had, maar dat deze verwachtingen niet waar kon maken?

Dikke kus,

Demi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *