Film review: Inferno

Toen ik hoinferno-movie-2016-posterorde dat er wederom een film uit zou komen met Robert Langdon

in de hoofdrol, wist ik dat ik deze moest zien! Ik ben namelijk groot fan van de boeken van Dan Brown en the Da Vinci Code en Angels & Demons vond ik als films ook echt geweldig!

Dus ging ik samen met Maud naar de bioscoop, naar de film Inferno!

When Robert Langdon wakes up in an Italian hospital with amnesia, he teams up with Dr. Sienna Brooks, and together they must race across Europe against the clock to foil a deadly global plot.

Ik was echt verliefd na het lezen van het boek Inferno. Dit vond ik echt 1 van de beste boeken die ik ooit heb gelezen, net zoals de andere Dan Brown boeken trouwens.

Ik was echt zo benieuwd naar film en hoopte dat ik niet teleurgesteld zou zijn door mijn torenhoge verwachtingen. Maud had de boeken nog niet gelezen en de andere films ook niet gezien dus die was erg benieuwd naar de film.

Tom Hanks speelt wederom de rol van Robert Langdon en Felicity Jones speelt dr. Sienna Brooks. Daarnaast zijn er ook nog rollen voor Omar Sy, Irrfan Khan en Ben Foster.

Deze film maakte echt al mijn verwachtingen waar! Ron Howard heeft wederom een geweldige film gemaakt. Die niet alleen heel spannend is maar je ook uitdaagt om mee te denken. Ik vind het ontzettend knap hoe Howard deze boeken iedere keer zo geweldig kan verfilmen.

Ook zijn de acteurs en actrices in deze film geweldig goed!

Echt een aanrader als je van de boeken van Dan Brown houdt, of gewoon naar een spannende film wilt gaan!

Heb jij deze film al gezien? Of het boek gelezen?

Dikke kus,

Demi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *