Een nieuw jaar, een nieuw begin

Het is inmiddels 4 januari 2018. De eerste dagen van een nieuw jaar zijn voorbij. Het oude jaar afgesloten. 2017 was voor mij een heftig jaar. Er waren veel leuke dingen maar ook veel niet leuke, moeilijke en zware dingen.

Zowel mijn oma als mijn opa overleden een half jaar na elkaar. Met mijn zusje ging het even heel slecht. En ook ik persoonlijk ben door diepe dalen gegaan.

Normaal ben ik niet zo van het hele ‘nieuw jaar, nieuwe ik/nieuw begin’ gebeuren. Dit jaar voelt dit echter wel een beetje zo. Ik heb eindelijk weer motivatie om te bloggen! *YAY* Heb een Bookstagram account waar ik erg trots op ben en waar ik graag mee bezig ben. In maart ga ik beginnen aan een nieuwe opleiding, en ik heb eindelijk het gevoel dat ik de goede keuze daarin maak. Ook ga ik in 2018 ein-de-lijk naar Soldaat van Oranje. Kortom genoeg dingen die 2018 nu al leuk maken, en daar gaan vast nog veel leuke dingen bij komen!

Ik hoop vanaf nu weer iedere week 2x een post te plaatsen. Vanaf volgende week zal dit op woensdag en zaterdag zijn. Het zal vooral gaan over boeken, want tja ik ben nog altijd een boekenblog, maar ook wil ik af en toe wat van mijn persoonlijke leven met jullie delen. Over mijn opleiding/werk bijvoorbeeld. Ook zit ik er aan te denken om vanaf april een wekelijkse dagboek post te plaatsen.

Ik hoop jullie allemaal te mogen verwelkomen op mijn blog dit jaar!

Dikke kus,

Demi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *