Gilmore Girls Tag!

Een tijdje geleden zag ik op de blog van Kwante in Wonderland de Gilmore Girls tag voorbijkomen! Als mega Gilmore Girls fan kon ik dit natuulijk niet aan me voorbij laten gaan!

Ben je benieuwd naar wat deze tag is en hoe ik hem heb ingevuld? Blijf dan lezen!


Lorelai: A character with a witty or sarcastic kind of humor

Simon Lewis uit the Mortal Instruments heeft mij ontzettend laten lachen met zijn opmerkingen. Dus voor deze categorie is Simon zeker een favoriet!

Rory: Your favourite classic

A Christmas Carol van Charles Dickens! Ik probeer dit boek ieder jaar rond kerst te lezen, al lukt dat niet altijd. Maar iedere keer als ik dit boek lees geniet ik er weer ontzettend veel van.

 

 

Luke: A book that you secretly love but are afraid to admit

Ik heb volgens mij niet echt een boek wat in deze categorie past.

 

Lane: A musical character

Dan ga ik hier voor Vanessa uit Dance of Shadows, ze speelt dan wel geen instrument maar ze danst en daar is natuurlijk ook muzikaliteit voor nodig. Dit boek was een coverbuy maar heeft me op een positieve manier weten te verrassen!

 

 

Dean: Your first booklove (a character or a book)

Het eerste boek waar ik echt weg van was, was the Hobbit. Mijn vader las dit vroeger aan me voor en ik heb dit boek al vrij jong zelf gelezen! Daar komt ongetwijfeld mijn grote liefde voor Tolkien’s werk ook vandaan!

Sookie: A book you’ve devoured

De hele Firebird trilogie! Wat ben ik snel door die boeken heen gegaan zeg! En ik ben ook nog steeds niet over het einde heen…

Jess: A book you love that gets the most hate

Once again, ik kan me niet herinneren dat ik zo’n boek in mijn kast heb staan. Wel heb ik het andersom gehad bij a court of thorns and roses & a court of mist and fury. Ik hoorde hier alleen maar positieve dingen over en toen ik deze boeken zelf las was ik erg teleurgesteld.

Miss Patty: A book that was ruined by the hype

Ook deze keer kies ik voor a court of thorns and roses. Iedereen las het, iedereen had het er over en mijn verwachtingen waren dan ook erg hoog. Helaas kon dit boek niet aan mijn verwachtingen voldoen en heb ik het tweede deel voor nog geen kwart gelezen.

Emily Gilmore: Expensive look

Mijn boek van The Hobbit chronicles, over de kostuums en sets van the Hobbit. Een prachtig hardcover boek, dat er uitziet alsof het een fortuin heeft gekost (wat stiekem ook wel een beetje zo was voor mijn studenteninkomen 😉 )

Paris: An uptight character

Deze vond ik lastig! Ik kan me niet echt een boek herinneren met een echt uptight character. Maar na lang denken kies ik dan toch voor Ivy uit Blindelings. Ivy heeft natuurlijk wel alle reden om nerveus en gespannen te zijn.

Dit was mijn versie van de Gilmore Girls tag! Graag wil ik mijn lieve mede Girlmore Girls fan Valerie van Wonderstruck Books vragen om deze tag ook in te vullen!

Als je een blog hebt en je wilt deze tag ook graag doen, dan mag je hem natuurlijk overnemen!

Dikke kus,

Demi

One comment on “Gilmore Girls Tag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *