Week 1 van BooksandParchment

Na lang nadenken heb ik besloten om mijn blog ook als een soort dagboek te gebruiken. Ik vind het altijd erg fijn om dingen van me af te schrijven en wil graag ook mijn leven met jullie delen!

Dus here we go!

Maandag 

Mijn maandag begon erg goed. Ik heb oud & nieuw gevierd bij mijn vader in Utrecht. En in tegenstelling tot vorig jaar was het dit jaar niet mistig! En wauw, wat een vuurwerk werd er afgestoken!
Op maandag gingen we naar de Star Wars Exihibition en ik kon er echt niet op wachten! Star Wars is 1 van mijn favoriete filmreeksen en het was dan ook heel erg gaaf om alles in het echt te kunnen zien!

Dinsdag

Op dinsdag moest ik weer aan het werk. Gelukkig wel pas om 17.00 uur. Voordat ik naar het werk ging besloot ik wat foto’s van boeken te maken. Deze dag was voor mij een dag met veel emoties. Hier zal ik verder niet zo veel op in gaan maar het was echt geen leuke dag. De avond op mijn werk was daarentegen wel erg gezellig!

Woensdag

Ook op woensdag moest ik weer werken. Nu moest ik de middag werken. Op het werk was het erg rustig en de tijd ging dan ook erg langzaam. ’s Avonds heb ik lekker gelezen in A Gathering of Shadows.

Donderdag

Work work work work work. 32 uur in de week werken betekend helaas bijna iedere dag. Ook op deze dag besloot ik na het werk lekker op de bank te gaan zitten met een boek en verder vooral niks meer te doen.

Vrijdag

Op vrijdag was ik om 17.00 al klaar met werken. En omdat het weer erg rustig was op het werk kon ik om 16.15 al gaan! Ik besloot eerst maar weer eens een set acryl nagels bij mezelf te gaan zetten. Want van die korte nagels werd ik helemaal gek. Tijdens het zetten van de nagels keek ik Friends.

Zaterdag en zondag

Ik mocht van mezelf op zaterdag lekker uitslapen. Ik slaap namelijk al een paar weken erg slecht en ben daardoor erg moe. Mijn moeder kwam mijn kamer op om 13.00 om te vragen of ik even mee ging naar Sint-Oedenrode, waar ze werkt. Ik wilde eigenlijk andere dingen doen deze zaterdag maar besloot toch mee te gaan.
Op zondag heb ik mijn kamer eens een grote schoonmaakbeurt gegeven. Voor de feestdagen had ik een kerstman en een sneeuwpop op mijn raam getekend en die moesten er natuurlijk weer af. Dat betekende dus ramen wassen, daarna heb ik ook maar gedweild.

Hoe was jullie eerste week van 2018?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *